keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Hihnoja ja agihihnoja

Enpäs ole tänne muistanut mainita, että toki näistä paracordeista voi tehdä hyvin myös hihnoja. Hihnoja voin tehdä joko neljän nauhan pyöreällä punoksella, jolla olen toistaiseksi kaikki remmit tehnyt, tai litteämmällä cobra punoksella. Hinta hihnoille 20e. Hihnoissa kestävä BGB lukko.

Hihna, neljän nauhan pyöreä punos, värit gekko ja tummanvihreä

Toinen kiva tuote on hihnaan suoraan yhdistetty puolikuristava panta. Itse kutsun tätä agihihnaksi. Pienemmille koirille olen tehnyt kaulapantaosuuden joka viper tai cobra punoksella ja hihna jatkuu suoraan pannasta. Tässä mittatilauksena kaverilleni tekemä kahden pikkukoiran hina, jossa kahta puolikuristavaa pantaa yhdistää yksi pitkä hihna. Pikkukoiran agihihnan hinta on 25e.

Tuplahihna pkkukoirille, pannan punontamalli viper

Isommille koirille olen agihinan tehnyt siten, että pantaosana on king cobra, puolikuristavana osana cobra ja hihna jatkuu puolikuristavan pannan jälkeen. Kuvassa isomman koiran puolikuristava panta, joita voi tilata sellaisenaan tai hihnan kanssa. Ison koiran agihihnan hinta 35e/40e kaulan ympärysmitasta riippuen. Puolikuristavan pannan hinta 25e/30e kaulan ympärysmitasta riippuen.


Puolikurkistava panta, alla tummanvihreä, päällä gekko

Sain toissa viikolla mielenkiintoisen mittatilaustyön, jonka tulos näkyy alla. Tämä on seisinki. Vetokoirien varuste, josta en ollut ennen kuullutkaan. Kiitos tilauksesta! Eli jos mielessäsi on jotakin muuta tilattavaa, kuin blogissani olen ehtinyt esitellä, kysy vain rohkeasti. Katsotaan onnistunko väsäämään paracordista toiveittesi mukaista tavaraa :).

Seisinki, väri fire

Ja lopuksi vielä Ilo uudessa agihihnassaan. Ilon omistaja oli erittäin tyytyväinen agihihnan helppokäyttöisyyteen.

5 kommenttia:

  1. Agihihna on SUPER!!! Olen täynnä rakkautta! Ei varmaan enää muita tarvii edes käyttää *wirnistys*.

    VastaaPoista
  2. Heippa!Upeita taluttimia,varsinkin toi Gekko😍.Vieläkö sinä valmistat näitä?Terveisin tipsun omistaja.

    VastaaPoista
  3. Juu, kyllä näitä edelleen teen. On kyllä tosi näpäriä taluttimia, itselläkin ahkerassa käytössä.

    VastaaPoista
  4. Heipsuli!Kiitos vastauksesta😊.Olin näkevinäni jossain sähköpostiosoitteen,johon vois laittaa sulle tilaustoivetta?Mä rakastuin tohon gekko-hihnaan😍.terveisin se tipsun omistaja😊

    VastaaPoista
  5. Sähköpostiosoiteeni on laura.lonnberg (@) gmail.com.

    VastaaPoista